Stambeni objekat u ulici Milovana Glišića (Prodaja stanova Banjaluka)

Stambeni objekat u ulici Milovana Glišića, Banja Luka

Kompanija Euro Benz d.o.o. koja se bavi prodajom stanova u Banjaluci,  prodala je stanove u objektu koji se nalazi u mirnom banjalučkom naselju Obilićevo u ulici Milovana Glišića.

Zgrada je udaljena 100 metara od osnovne škole i vrtića, 300 metara od univerziteta te 500 metara od centra grada.

Unutrašnji pregradni zidovi su projektovani kao zidani od opekarskih blokova, a u zavisnosti od tipa pregrade debljina je 10,12 ili 20 cm, obostrano malterisane. Vanjski zidovi su zidani ili armirano-betonski, debljine 20 cm koji će se oblagati adekvatnim fasadnim sistemom u svrhu ispunjavanja toplotne efikasnosti.

U stanovima sve prostorije namjenjene boravku će kao podnu oblogu imati masivni parket od hrastovog ili bukovog drveta, a prostorije kupatila, toaleta i kuhinja će za završnu obradu podova i zidova imati keramičke pločice visokog kvaliteta. U cijenu stana je bila uračunata sanitarija do određenog limita. (Ovisno o dogovoru kupca i prodavca)

Vanjska Stolarija na objektu je njemačke proizvodnje sa sedam komora, tri dihtunga i duplim staklom, što će održavati toplotnu energiju u stanu.

Sobna vrata u stanovima biće od drvenog furnira boje po želji kupca.

Na balkonima i lođama su visoko kvalitetne keramičke pločice otporne na klizanje.

U toku izgradnje objekta kupac je imao mogućnost da bira materijale, kao i izmjene u samom stanu po svojoj želji. Objekat poseduje lift, video nadzor, interfon sa kamerom i pametnom bravom (otključava se na kod ili čip), 14 parking mjesta u podrumskoj etaži koji su takođe u našoj ponudi. Stanovin imaju mogućnost da se instalira interfonska slušalica sa display monitorom, kako bi se moglo vidjeti ko je ispred ulaza.

Objekat je izričitno stambenog karaktera i nema poslovni prostor u prizemlju, što omogućava stanarima mirniji boravak u njihovim stanovima. Mi smo tu da udovoljimo našim kupcima, kontaktirajte nas!