Stambeni objekat u ulici Slobodana Kusturića, Banja Luka (Prodaja nekretnina Banjaluka)

Stambeni objekat u ulici Milovana Glišića, Banja Luka

Kompanija Euro Benz d.o.o. sa primarnom djelatnosti prodaja nekretnina je uspješno završila prodaju nekretnina koji se nalazi u ulici Slobodana Kusturića u Banjaluci.

Zgrada je udaljena 100 metara od osnovne škole i vrtića, 500 metara od univerziteta te 1500 metara od centra grada.

Unutrašnji pregradni zidovi su projektovani kao zidani od opekarskih blokova, a u zavisnosti od tipa pregrade debljina je 10,12 ili 20 cm, obostrano malterisane. Vanjski zidovi su zidani ili armirano-betonski, debljine 20 cm koji će se oblagati adekvatnim fasadnim sistemom u svrhu ispunjavanja toplotne efikasnosti.

U stanovima sve prostorije namjenjene boravku će kao podnu oblogu imati masivni parket od hrastovog ili bukovog drveta, a prostorije kupatila, toaleta i kuhinja će za završnu obradu podova i zidova imati keramičke pločice visokog kvaliteta.

Vanjska Stolarija na objektu je njemačke proizvodnje sa sedam komora, tri dihtunga i duplim staklom, što će održavati toplotnu energiju u stanu.

Na balkonima i lođama su predviđene visoko kvalitetne keramičke pločice otporne na klizanje.

U toku izgradnje objekta kupac je imao mogućnost da bira materijale, kao i izmjene u samom stanu po svojoj želji.

Objekat je izričitno stambenog karaktera i neće imati poslovni prostor u prizemlju, što omogućava stanarima mirniji boravak u njihovim stanovima. Mi smo tu da udovoljimo našim kupcima, kontaktirajte nas!